Vriendengroep

Maak kennis met onze vriendengroep!

De Vriendengroep van Samen dementievriendelijk is een klankbordgroep die bestaat uit ervaringsdeskundigen uit onze doelgroep. Zij denken vanuit eigen expertise mee door het toetsen van onze plannen op o.a. ideeën en inhoud. 

Wie vormen onze Vriendengroep?

Onze Vriendengroep bestaat uit 46 personen: professionals die in hun werk te maken hebben met (mensen met) dementie, vrijwilligers, studenten, mantelzorgers en iemand met dementie. Zij vertegenwoordigen de doelgroep voor wie wij ons inzetten. Zij weten vanuit ervaring hoe de doelgroep beter benaderd en geholpen kan worden. 

Deze mensen weten waarmee ze geholpen willen worden, en wat er nog allemaal mogelijk is. Zij weten precies wat onze boodschap is.

Het leveren van input over de inhoud van onze trainingen op locatie.
Het leveren van input over de inhoud van onze trainingen op locatie.

 

Meedenken en beoordelen

Voor ons is het belangrijk dat wij in onze uitingen de juiste snaar raken. De leden van de Vriendengroep geven hun visie en helpen ons niets over het hoofd te zien. Zij denken mee over situaties voor nieuwe branchetrainingen of de ontwikkeling van nieuwe campagnes en beoordelen banners en uitingen op de website.
Het kan ook voorkomen dat leden van de Vriendengroep benaderd worden door iemand van de pers. Dit gaat in in onderlinge afstemming met onze persvoorlichter.

Doelstellingen

Het doel van de Vriendengroep is om onze ideeën te toetsen bij de ontwikkeling van producten en diensten. We zetten hen actief in door feedback te vragen op nieuwe plannen en ideeën van Samen dementievriendelijk en stellen duidelijke en concrete vragen. We informeren de Vriendengroep regelmatig over de laatste ontwikkelingen via e-mail. Onze doelstelling is dat de groep minimaal 8 keer per jaar benaderd wordt per e-mail om feedback te vragen op vastgestelde thema’s en dat er 2 keer per jaar een bijeenkomst plaatsvindt.

Meedenken over ‘wat is dementievriendelijk
Meedenken over ‘wat is dementievriendelijk

 

Meedenken over de branches die in aanmerking komen voor onze trainingen
Meedenken over de branches die in aanmerking komen voor onze trainingen

 

De leden van de Vriendengroep kunnen aangeven in welke onderwerpen zij geïnteresseerd zijn:

  • Campagne & communicatie
  • Website 
  • Trainingen 
  • Bedrijven

Heb je interesse om deel te nemen aan onze Vriendengroep?
Stuur dan een mail met je motivatie en contactgegevens aan Sanne van der Meij:
sanne.van.der.meij@samendementievriendelijk.nl

Vriendengroep in gesprek
Vriendengroep in discussie
Bijeenkomst Vriendengroep