Doe mee als organisatie

Van multinational tot de buurtwinkel op de hoek en van de sportvereniging tot het buurtcentrum: iedere organisatie komt in aanraking met mensen met dementie. Zet de toon en maak jouw organisatie dementievriendelijk. 

Waarom een dementievriendelijke organisatie?

Een dementievriendelijke organisatie biedt een prettige dienstverlening en is veilig en vertrouwd voor álle klanten, bezoekers of leden, ook als zij dementie hebben. Door het vergroten van je kennis in het omgaan met dementie kun je nóg betere service verlenen.

Voor wie?

Dementievriendelijke organisatie MKB
Dementievriendelijke organisatie - grote organisaties
Dementievriendelijke organisatie voor medewerkers
Voor kleine en middelgrote organisaties en verenigingen
Voor grote organisaties en stichtingen
Voor medewerkers van alle organisaties
Samen maken we jouw organisatie dementievriendelijk

Als eigenaar, bedrijfsleider of bestuurslid houd jij in je beleid misschien al rekening met zorg van je medewerkers voor familieleden, partners en vrienden met dementie. Samen dementievriendelijk helpt jouw organisatie om op de werkvloer of binnen de vereniging beter om te gaan met klanten, bezoekers of leden met dementie. Wij bieden:

Gratis online branchetrainingen

Leer dementie herkennen en in een aantal stappen beter contact te maken als je iemand met dementie tegenkomt. Er worden telkens nieuwe trainingen voor nieuwe branches ontwikkeld.

Trainingen op locatie

Op een door jou uitgekozen locatie verzorgen wij een intensieve training op maat voor jouw bedrijf of organisatie. Deze wordt gegeven door twee bekwame, door ons getrainde trainers.

Gratis advies

Samen maken we een een plan op maat en bespreken de mogelijkheden voor jouw branche. Neem contact op via info@samendementievriendelijk.nl of bel 0800-6002. Of:

Deze dementievriendelijke organisaties gingen je voor: