Vraag een sticker aan

Ontvang de sticker van Samen dementievriendelijk en laat zien dat jouw organisatie dementievriendelijk is!

Samen met de sticker ontvang je ook een certificaat met een officiële verklaring dat jouw organisatie of gemeente dementievriendelijk is.

Ken jij of werk jij in een organisatie, vereniging of gemeente die actief een bijdrage levert aan meer begrip voor mensen met dementie en hun naasten? Die initiatieven willen wij graag in het zonnetje zetten. Daarom is er de Sticker Samen dementievriendelijk.

Verdient jouw organisatie, vereniging of gemeente ook onze sticker?

Hoe meer bijdragen aan een dementievriendelijke samenleving hoe beter. Hebben jouw medewerkers of vrijwilligers al een training gevolgd? En zetten jullie je blijvend in voor mensen met dementie? Vertel ons wat jouw organisatie of gemeente doet en vraag de sticker aan!
Tip: lees vooraf de voorwaarden en veelgestelde vragen!
Wanneer jouw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je samen met de sticker een certificaat met een officiële verklaring dat jouw organisatie of gemeente dementievriendelijk is. Deze kun je inlijsten en een mooi plekje geven.

Als je onderaan het formulier toestemming geeft voor het maken van een foto en/of het plaatsen van jouw verhaal op onze website of social media, inspireer je ook anderen om in actie te komen. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Sticker Samen dementievriendelijk

Hoe werkt het?

Vul het formulier in en vraag de sticker Samen dementievriendelijk voor jouw bedrijf/organisatie aan! Na ontvangst wordt de aanvraag zo snel mogelijk beoordeeld en nemen we contact met je op. 

Vul het formulier in en ontvang de sticker Samen dementievriendelijk voor jouw bedrijf/organisatie!
Gegevens bedrijf/organisatie

Gegevens Contactpersoon
Geslacht

Hebben (bijna) alle medewerkers en/of vrijwilligers één van de gratis online trainingen op samendementievriendelijk.nl gevolgd?
Zo ja, was deze van Samen dementievriendelijk of werd een andere scholing gevolgd (en welke was dat)?
ik vind het leuk en geef toestemming om bovenstaande tekst te plaatsen op de website/social media van Samen dementievriendelijk om zo anderen te inspireren en activeren.
ik vind het leuk en geef toestemming dat er bij het uitreiken van de sticker een foto van mij en/of mijn medewerkers/vrijwilligers wordt gemaakt en dat deze wordt geplaatst op de website/social media van Samendementievriendelijk. Samen Dementievriendelijk plaatst geen foto's van personen met dementie op de website of in social media.