Laat iemand met dementie niet staan

LAAT IEMAND MET DEMENTIE NIET STAAN!

Teken net als 65.574 anderen voor een dementievriendelijk Nederland
Teken net als 65.574 anderen voor een dementievriendelijk Nederland

LAAT ZE NIET STAAN!

Dementie wordt volksziekte nummer 1. We krijgen er dus allemaal mee te maken. Teken daarom de steunbetuiging voor meer begrip en support voor mensen met dementie in de samenleving.

JOUW STEUN HELPT!

Met jouw steun stimuleren we gemeenten om meer aandacht en betere hulp te bieden aan mensen met dementie en mantelzorgers. Hoe massaler de steun, hoe sterker ons pleidooi voor een dementievriendelijk Nederland! Met de gemeentelijke verkiezingen in maart 2018 in het vooruitzicht is dit hét moment om aandacht te vragen voor een meer dementievriendelijke samenleving. 

De campagne is onderdeel van het programma Samen dementievriendelijk, een beweging die Nederland dementievriendelijker maakt. Dit vijf jaar durende programma is een initiatief van Alzheimer Nederland, pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM en het ministerie van VWS en is onderdeel van het Deltaplan Dementie.  

Meer weten over Samen dementievriendelijk?

ROEP ANDEREN OP OM ÓÓK TE TEKENEN

Deel deze actie op social media zodat ook anderen de steunbetuiging tekenen. Zo help je de beweging voor een dementievriendelijk Nederland te vergroten.

Deel deze actie:

DE STEUNBETUIGING NOG NIET GETEKEND?

Vind jij ook dat Nederland dementievriendelijk moet worden? Wacht dan niet langer en teken nu de steunbetuiging.