Laat iemand met dementie niet staan

LAAT IEMAND MET DEMENTIE NIET STAAN!

Word net als 168.610 anderen dementievriendelijk en doe de gratis training
Word net als 168.610 anderen dementievriendelijk en doe de gratis training
Na het invullen van je gegevens, ontvang je een welkomstmail.
We vragen je nooit om een donatie en sturen geen ongevraagde mails.

LAAT ZE NIET STAAN!

Dementie wordt volksziekte nummer 1. We krijgen er dus allemaal mee te maken. Teken daarom voor meer begrip en support voor mensen met dementie in de samenleving. Als je hebt getekend kun je één van onze gratis online trainingen 'Omgaan met dementie' volgen. Daarin leer je dementie (nog) beter herkennen en krijg je vaardigheden voor de omgang met iemand met dementie.

JOUW STEUN HELPT!

Met jouw steun stimuleren we gemeenten om meer aandacht en betere hulp te bieden aan mensen met dementie en mantelzorgers. Dit is hét moment om aandacht te vragen. Hoe massaler de steun, hoe sterker ons pleidooi voor een dementievriendelijk Nederland!

De campagne is onderdeel van het programma Samen dementievriendelijk, een beweging die Nederland dementievriendelijker maakt. Dit vijf jaar durende programma is een initiatief van Alzheimer Nederland, pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM en het ministerie van VWS en is onderdeel van het Deltaplan Dementie.  

Meer weten over Samen dementievriendelijk?

ROEP ANDEREN OP OM ÓÓK TE TEKENEN

Deel deze actie op social media zodat ook anderen tekenen voor meer begrip en support voor mensen met dementie. Zo help je de beweging voor een dementievriendelijk Nederland te vergroten.

Deel deze actie:

NOG NIET GETEKEND?

Vind jij ook dat Nederland dementievriendelijk moet worden? Wacht dan niet langer en teken nu voor een dementievriendelijke samenleving.