doe een training en ontvang een digitaal kookboekje

Gratis kookboekje 'Recepten om nooit te vergeten'

Verras je familie of vrienden met een bijzonder gerecht tijdens de feestdagen! Doe nu een gratis online training en ontvang een prachtig digitaal kookboekje met de winnende recepten uit onze 'Onvergetelijke recepten' actie! 

Deze actie liep van 6 december 2017 t/m 5 januari 2018 en is dus helaas afgelopen. 

https://vimeo.com/246056434

Een boekje vol recepten met liefdevolle verhalen en herinneringen

Naar aanleiding van onze 'Onvergetelijke recepten' actie in het voorjaar van 2017 ontvingen wij talloze recepten met liefdevolle verhalen en herinneringen aan dierbaren. Uit deze recepten koos TV-kok Caspar Bürgi de twintig mooiste, met als winnaar de Schoenlapperstaart van Fenny Wiss. “Die taart staat voor de herinnering aan de gezelligheid van vroeger in oma’s keuken”, vertelde Fenny. Deze recepten werden gebundeld in een prachtig kookboekje, waarin Caspar het voorwoord voor zijn rekening nam.

word dementievriendelijk en ontvang een digitaal kookboekje
word dementievriendelijk en ontvang een digitaal kookboekje

Bijzonder koken was nog nooit zo makkelijk

Wil jij dit unieke kookboekje met onvergetelijke recepten ontvangen? Doe dan één van onze gratis online trainingen. Dat mag ook best een training zijn die je al een keer gedaan hebt! Wie weet verbeter je jouw score. Na afronden van de training kun je op de laatste pagina van de training (waar je ook je totaalscore ziet) het kookboekje downloaden. Klik op de blauwe knop en het digitale bestand opent in een nieuw venster.

Helaas: deze actie is per 5 januari 2018 beëindigd. Houd onze website en social media in de gaten, want wie weet.... En de gratis online trainingen kun je altijd doen! Zo vergroot je je kennis van dementie en leer je goed omgaan met mensen met dementie.

Voor het eerst op onze website of nog geen account? Om een training te kunnen doen vragen wij jou om je e-mailadres en postcode achter te laten. Zo kunnen wij zien hoeveel mensen een training doen en zien we waar onze beweging het hardst groeit.

Dementie bespreekbaar maken

Dit kookboekje is ontwikkeld om meer aandacht te vragen voor mensen met dementie. Dementie wordt volksziekte nummer 1 en dus krijgen we er allemaal mee te maken. Mensen met dementie willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen en voor zichzelf blijven zorgen. Zelf de was doen en zelf koken. Vertrouwde gerechten in een vertrouwde omgeving. Maar als de tijd komt dat dat niet meer lukt, is het fijn als hun recepten bewaard blijven. Door de recepten en de verhalen in dit boekje willen we dementie bespreekbaar maken. Wil jij ook graag die onvergetelijke recepten maken? Volg dan één van onze gratis online trainingen.

word dementievriendelijk en ontvang een digitaal kookboekje
word dementievriendelijk en ontvang een digitaal kookboekje

Dit recept is voor mij wat mijn oma was. Iemand die van eenvoudige dingen iets heel speciaals kon maken.