Omgaan met dementie in de horeca

Gratis online training 'In de horeca'

Het aantal mensen met dementie in Nederland neemt sterk toe. Ook als je in de horeca werkt kom je steeds vaker in contact met gasten met dementie. Hoe ga je goed met hen om? In de gratis online training 'In de horeca' leren ondernemers en medewerkers de signalen van dementie herkennen en krijgen zij tips hoe je goed omgaat met mensen met dementie.

Ik ben horecaondernemer

Doe met jouw organisatie mee aan het initiatief om de Nederlandse horeca dementievriendelijk te maken. Laat jouw medewerkers de gratis online training 'In de horeca' volgen.

Ik ben werknemer in de horeca

Heb jij regelmatig te maken met gasten met dementie? Leer hoe je goed met hen omgaat. Volg nu de gratis online training 'In de horeca'. Dat kan in je eentje of als team met je collega's.

Goed omgaan met dementie in de horeca
horeca dementievriendelijk

Lancering in Grand Hotel Huis ter Duin

Onze nieuwe online training ‘In de horeca’ werd op woensdagavond 28 maart tijdens een horeca event bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk gelanceerd. Naast de vele aanwezige horecaondernemers was ook tv persoonlijkheid en hotelier Meneer Reimers aanwezig. Hij vertelde over dementie en gastvrijheid.