Vergroot de klanttevredenheid

Met een originele training op maat

Verbeter je dienstverlening voor alle klanten of leden, ook voor mensen met dementie. Leer hoe je hen goed kunt helpen. Een dementievriendelijke organisatie maakt het verschil in de maatschappij.

Jouw organisatie veilig en vertrouwd voor iedereen

Of je nu ondernemer in het MKB bent of bestuurslid van een vereniging... Niemand kent jouw klanten, bezoekers of verenigingsleden beter dan jij. Klanttevredenheid staat bij jou op nummer één. Maak daarom je organisatie veilig en vertrouwd voor iedereen, óók voor mensen met dementie. Maak je organisatie dementievriendelijk!

bakkerij_koekjes

Dementievriendelijk? Maar dat ben ik toch al?

We horen het je denken. Als eigenaar of manager houd jij in het beleid misschien al rekening met medewerkers, die zorgen voor familieleden, partners of vrienden met dementie. Maar hoe gaan jouw medewerkers om met klanten of bezoekers met dementie? Laat hen een training volgen van Samen dementievriendelijk. Dan leren zij dementie snel herkennen en kunnen mensen met dementie op de juiste manier helpen. Zo tonen jullie maatschappelijke betrokkenheid en dat wordt door de omgeving zeer gewaardeerd. Op die manier versterk je het imago van je organisatie!

Gratis online branchetrainingen

Volg één van de branche specifieke trainingen waarin veel voorkomende situaties worden behandeld. Leer dementie herkennen en een persoon met dementie goed te helpen.
 

Trainingen op locatie

Op een door jou gekozen locatie verzorgen zeer bekwame trainers een intensieve training op maat. Meer weten over trainingen op locatie?

 

Advies op maat

Samen maken we een plan op maat en bespreken de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem contact op via info@samendementievriendelijk.nl of bel 0800-6002. Of:

In de spotlights

Bekijk hoe andere bedrijven (in jouw branche) hun organisatie dementievriendelijk hebben gemaakt. Het lijkt ons leuk om jouw organisatie ook in dit rijtje terug te zien. Volg net als zij deze vier stappen:

  • Meld je organisatie aan
  • Laat alle medewerkers een training doen
  • Pas het geleerde toe in de praktijk
  • Deel je ervaringen

 

Jouw organisatie in het zonnetje

Organisaties die hun dienstverlening verbeterd hebben om mensen met dementie goed te kunnen helpen, zetten wij graag in het zonnetje. Laat zien dat jullie je blijvend inzetten voor mensen met dementie. Vraag de sticker Samen dementievriendelijk aan!

Sticker_Samen_dementievriendelijk