omgaan met dementie op straat

Wat zou jij doen als je Hans tegenkomt?

Hans heeft dementie. Net als 270.000 andere Nederlanders.
Maar niet iedereen op straat weet hoe ze hem kunnen helpen.
Weet jij het wel?

Help Hans!

Dementie wordt volksziekte nummer 1. Mensen als Hans komen we steeds vaker tegen op straat. In het filmpje hiernaast zie je dat de meeste mensen niet precies weten hoe ze hem kunnen helpen. Weet jij het wel? Test je kennis in de gratis online training 'Goed omgaan met dementie'. Daarin leer je dementie beter herkennen en krijg je vaardigheden voor de omgang met iemand met dementie. Het volgen van deze training kan eenvoudig online en kost je ongeveer 15 minuten!

Om de training te kunnen doen vragen wij jou om je aan te melden met je e-mailadres en postcode. Zo kunnen wij zien hoeveel mensen onze trainingen volgen. Vervolgens kun je direct de training starten.

In de omgang met dementie is nog veel te winnen

Roep daarom vrienden, familie en collega's op om ook mee te doen. Deel dit filmpje op social media zodat ook anderen ook de training kunnen doen. Zo zorg je voor meer begrip en support voor mensen met dementie in de samenleving.

   

Meedoen met je hele bedrijf

Werk jij in winkel, een overheidsinstelling of een andere organisatie? We bieden ook specifieke online branchetrainingen. Ook trainingen op locatie behoren tot de mogelijkheden. Zet je manager aan het werk en maak samen jouw organisatie dementievriendelijk. Vele organisaties gingen jullie al voor.

Bekijk de mogelijkheden voor bedrijven